Tisztelt látogató!

    Panziónk teljesen megújult, otthonos, gyerekbarát környezetben várja a Makóra látogatókat. A Panziónkban 3 jól felszerelt (TV, WIFI, klíma, hűtő, mikro, vízforraló, étkezőkészlet, törölközők stb..) szoba és 5 jól felszerelt, konyhával is rendelkező tágas apartman található, melyek több napos, kényelmes tartózkodást is lehetővé tesznek. A látnivalókról, nevezetességekről, a környező települések (pl.: Szeged ) és a városunk programjairól, rendezvényeiről kérjen információt bizalommal a 24 órában működő recepciónkon. A szálláshelyen több étterem kínálatából ízletes és magyaros ételeket rendelhet. A panzióval szemben egy szupermarket ( Lidl ) található ahol mindent néhány perc alatt beszerezhet gyalogosan, például egy grillezéshez, egy bográcsos elkészítéséhez vagy csak egy finom palack bort, egy kellemes esti beszélgetéshez a Maros-part hangulatú kerthelységünkben.

  A zárt, kamerákkal őrzött udvarunkon biztonságosan parkolhat. A kisgyermekkel érkezőknek díjtalanul biztosítani tudunk babaágyat, etetőszéket, fürdető kádat. A kerthelységünkben vendégeink és barátaik, családtagjaik részére bográcsozási, grillezési lehetőség térítésmentesen áll rendelkezésére. A Panzió kerékpárjaival sportosan, vagy akár bérelhető lovas hintóval nosztalgiázva bejárhatják a gyönyörű Makovecz épületekkel, parkokkal, játszóterekkel, szökőkutakkal ékesített, virágos városunkat. Nem csak megtekinthetik, a kalandvágyók ki is próbálhatják a Maros folyó partján kellemes környezetben lévő Maros Kalandpartot és Lombkorona-sétányt. Lehetőség van a kerékpárutakkal összekötött környező települések meglátogatására is.

 

Szolgáltatásaink

  A panzió kerékpárjaival sportosan, vagy akár bérelhető lovas hintóval nosztalgiázva bejárhatják a gyönyörű Makovecz épületekkel, parkokkal, játszóterekkel, szökőkutakkal ékesített, virágos városunkat. A szálláshelyre több étterem kínálatából ízletes, magyaros ételeket rendelhet. A panzióval szemben egy szupermarket ( Lidl ) található, ahol mindent beszerezhet néhány perc alatt gyalogosan, például egy grillezéshez, bográcsozáshoz vagy csak egy finom palack bort, egy kellemes esti beszélgetéshez, a folyópart hangulatú kertünkben.

 

Házirend

  A szállást elfoglalni az érkezés napján 14:00-tól 22:00-ig lehetséges díjmentesen, ettől eltérő időpontban történő bejelentkezésre csak akkor van lehetőség, ha ezt korábban egyeztetésre került e-mailben, telefonon vagy a recepción. Ha a vendég 22:00-ig nem jelenik meg és ezt előzetesen nem jelezte a kapcsolattartási lehetőségek egyikén sem, akkor nem áll módunkban adott napon elszállásolni. A szállást elhagyni az indulás napján 10:00-ig lehet díjtalanul, ha a vendég ezt később szeretné meg tenni akkor minden esetben előző este jelezze e szándékát a recepción, telefonon vagy e-mailben.

 

Szobák és apartmanok

  Válasszon az alábbi szobáink közül, melyek modern és komfortos környezetet biztosítanak vendégeink számára ingyenes Wifi és légkondicionáló használatával.

  Válasszon az alábbi apartmanjaink közül, melyek mini. 4-6 fő részére kiadók (két szintes, két hálószobás, konyhás, 2 fürdőszobás, étkező, nagy nappali).

kérjen ajánlatot

Kérem adja meg a szükséges információkat az alábbi űrlapon.
Az űrlap elküldése után felvesszük Önnel a kapcsolatot.