Adakezelési tájékoztató

A MAROS ARANYHÍD KFT. (6900 Makó, Szegedi u. 62, későbbiekben ahpanzio), nem tárolja az űrlapok kitöltése során elküldött felhasználói adatokat, csak elküldi közvetlen a recepcio@ahpanzio.hu címre a szolgáltatón (Viacom Informatikai Kft. Gyár u. 8. H-2225 Üllő, későbbiekben Viacom) keresztül.

Az ajánlatban továbbított személyes információk csak az ahpanzio munkatársai számára láthatóak és harmadik fél számára nem szolgáltatják ki. Az információk harmadik félhez kerülése esetén 72 órán belül értesítik emailben az esetről és a lehetőségeikhez mérten igyekeznek az adatokat visszaszerezni, vagy a megfelelő személyt hatóság segítségével előállítani és felelősségre vonni.

Az ahpanzio nem használ fel semmilyen személyes adatot az ajánlat kérése (és kártya adatok megadása) esetén. Az értesítési címet a jövőben nem használja sem promóciós sem pedig egyéb spamnak (levélszemétnek) vagy reklámnak tekinthető üzenet küldésére, csak a panzióra vonatkozó és az adott ügyfélre vagy ügyfelekre vonatkozó közérdekű információ terjesztésének indokával (pl. elveszett tárgy, későn érkezés, stb.).

A levelek küldéséről és tárolásáról a tárhely szolgáltató (Viacom) gondoskodik.

Az ahpanzio a leveleket maximum a törvény által meghatározott intervallumig köteles tárolni.

kérjen ajánlatot

Kérem adja meg a szükséges információkat az alábbi űrlapon.
Az űrlap elküldése után felvesszük Önnel a kapcsolatot.