Szobák

    Szobáink 5000 Ft /fő /éjtől

AKTUÁLIS AKCIÓINKRÓL ÉS GYEREK KEDVEZMÉNYEINKRŐL ÉRDEKLŐDJÖN AZ ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

    Válasszon az alábbi szobáink közül, melyek modern és komfortos környezetet biztosítanak vendégeink számára ingyenes Wifi és légkondicionáló használatával.

Egyágyas szoba közös fürdővel

Dátumaira kérjen egyedi ajánlatot!

 Az emeleten lévő szobában egy egyszemélyes ágy található. A hozzá tartozó tusoló és wc közös, a mellette található egyik három ágyas szobáéval. A szobához tartozó előtérben TV,hűtőszekrény,mikrosütő is az itt tartózkodás kényelmét szolgálja. A vezeték nélküli internet hozzáférés és a klíma használata ingyenes.

Háromágyas szoba közös fürdővel

Dátumaira kérjen egyedi ajánlatot!

 Az emeleten lévő szobában egy egyszemélyes és egy franciaágy található. A hozzá tartozó tusoló és WC, közös a mellette található egyszemélyes szobáéval. A szobához tartozó előtérben TV,hűtőszekrény,mikrosütő is az itt tartózkodás kényelmét szolgálja. A vezeték nélküli internet hozzáférés és a klíma használata ingyenes.

Háromágyas szoba

Dátumaira kérjen egyedi ajánlatot!

 Az emeleten lévő szobában egy egyszemélyes és egy franciaágy található. A szobához tartozik saját fürdőszoba zuhanyzóval, előtér, TV, hűtőszekrény, mikro, evőeszközök, tányérok, poharak, melyek a több napos tartózkodást is kényelmesebbé, otthonosabbá teszik. A vezeték nélküli internet hozzáférés és a klíma használata ingyenes.

kérjen ajánlatot

Kérem adja meg a szükséges információkat az alábbi űrlapon.
Az űrlap elküldése után felvesszük Önnel a kapcsolatot.