Szobák

    Válasszon az alábbi, egy, kettő vagy háromágyas szobáink közül, melyek modern és konfortos környezetet biztosítanak vendégeink számára, ingyenes WiFi használattal.

Szoba két külön ággyal

8000 Ft / 2fő / éj - Dátumaira kérjen egyedi ajánlatot!

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

 Az emeleten lévő szobában két egyszemélyes ágy található, melyek igény esetén összetolhatóak vagy külön húzhatóak egymástól. A hozzá tartozó tusoló és WC, közös a mellette található egyszemélyes szobáéval. A szobához tartozó előtérben TV,hűtőszekrény,mikrosütő is az itt tartózkodás kényelmét szolgálja. A vezeték nélküli internet hozzáférés és a klíma használata ingyenes. Dátumaira kérjen egyedi ajánlatot!

Egyágyas szoba

6000 Ft / fő / éj - Dátumaira kérjen egyedi ajánlatot!

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

 Az emeleten lévő szobában egy egyszemélyes ágy található. A hozzá tartozó tusoló és WC, közös a mellette található kétszemélyes szobáéval. A szobához tartozó előtérben TV,hűtőszekrény,mikrosütő is az itt tartózkodás kényelmét szolgálja. A vezeték nélküli internet hozzáférés és a klíma használata ingyenes. Dátumaira kérjen egyedi ajánlatot!

Háromágyas szoba

10000 Ft / 2fő / éj - Dátumaira kérjen egyedi ajánlatot!

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

 Az emeleten lévő szobában három egyszemélyes ágy található, melyek igény esetén összetolhatóak vagy külön húzhatóak egymástól. A szobához tartozik saját fürdőszoba zuhanyzóval, előtér, TV, hűtőszekrény, mikro, evőeszközök, tányérok, poharak, melyek a több napos tartózkodást is kényelmesebbé, otthonosabbá teszik. A vezeték nélküli internet hozzáférés és a klíma használata ingyenes. Dátumaira kérjen egyedi ajánlatot!

kérjen ajánlatot

Kérem adja meg a szükséges információkat az alábbi űrlapon.
Az űrlap elküldése után felvesszük Önnel a kapcsolatot.