Szolgáltatások

    A vendégház kerékpárjaival sportosan, vagy akár bérelhető lovas hintóval nosztalgiázva bejárhatják a gyönyörű Makovecz épületekkel, parkokkal, játszóterekkel, szökőkutakkal ékesített, virágos városunkat. A szálláshelyre több étterem kínálatából ízletes, magyaros ételeket rendelhet. A vendégházzal szemben egy szupermarket ( Lidl ) található, ahol mindent beszerezhet néhány perc alatt gyalogosan, például egy grillezéshez, bográcsozáshoz vagy csak egy finom palack bort, egy kellemes esti beszélgetéshez, a folyópart hangulatú kertünkben, ahol a gyerekek játszhatnak a kertben kialakított játszótéren. Az Aranyhíd Vendégházban egy modern szolárium gép és egy fodrászüzlet működik, melyekre bejelentkezni a recepciónkon keresztül lehet.

Fodrászat

 A vendégházunkban fodrászszalon üzemel. Bővebb információért érdeklődjön recepciónkon vagy elérhetőségeink egyikén, amit a kapcsolatok menüpont alatt talál.

Szolárium

 Álló szolárium EU szabvány "Coffee Love" fénycsövekk, amely elősegíti a D-vitamin termelést és felgyorsítja a bőr barnulási folyamatát.

Kerékpáros túrázási lehetőségek

 A kerékpártúrákkal, kirándulási lehetőségekkel, látnivalókkal kapcsolatban, további információkért érdeklődjön recepciónkon vagy elérhetőségeink egyikén, amit a kapcsolatok menüpont alatt talál.

Sófürdő

 Kültéri forró, sós vizes dézsafürdő. Jótékony hatásairól és használatáról kérjen bővebb információt recepciónkon vagy elérhetőségeink egyikén, amit a kapcsolatok menüpont alatt talál.

Reggeli

 A reggelit 8 és 10 óra között szolgáljuk fel. A szolgáltatás igénybevételéhez előzetes egyeztetés szükséges! Bővebb információért érdeklődjön recepciónkon vagy elérhetőségeink egyikén, amit a kapcsolatok menüpont alatt talál.

Hajó bérlés

 Bővebb információért érdeklődjön recepciónkon vagy elérhetőségeink egyikén, amit a kapcsolatok menüpont alatt talál.

Kültéri szauna

 Udvarunkban kültéri szauna üzemel. Bővebb információért érdeklődjön recepciónkon vagy elérhetőségeink egyikén, amit a kapcsolatok menüpont alatt talál.

kérjen ajánlatot

Kérem adja meg a szükséges információkat az alábbi űrlapon.
Az űrlap elküldése után felvesszük Önnel a kapcsolatot.