Szolgáltatások

     A panzió kerékpárjaival sportosan, vagy akár bérelhető lovas hintóval nosztalgiázva bejárhatják a gyönyörű Makovecz épületekkel, parkokkal, játszóterekkel, szökőkutakkal ékesített, virágos városunkat. A szálláshelyre több étterem kínálatából ízletes, magyaros ételeket rendelhet. A panzióval szemben egy szupermarket ( Lidl ) található, ahol mindent beszerezhet néhány perc alatt gyalogosan, például egy grillezéshez, bográcsozáshoz vagy csak egy finom palack bort, egy kellemes esti beszélgetéshez, a folyópart hangulatú kertünkben, ahol a gyerekek játszhatnak a kertben kialakított játszótéren.

Hajó bérlés

 Bővebb információért érdeklődjön recepciónkon vagy elérhetőségeink egyikén, amit a kapcsolatok menüpont alatt talál.

Kerékpáros túrázási lehetőségek

 A kerékpártúrákkal, kirándulási lehetőségekkel, látnivalókkal kapcsolatban, további információkért érdeklődjön recepciónkon vagy elérhetőségeink egyikén, amit a kapcsolatok menüpont alatt talál.

Reggeli

 A reggelit 8 és 10 óra között szolgáljuk fel. A szolgáltatás igénybevételéhez előzetes egyeztetés szükséges! Bővebb információért érdeklődjön recepciónkon vagy elérhetőségeink egyikén, amit a kapcsolatok menüpont alatt talál.

Kültéri sütés, főzés

 Bővebb információért érdeklődjön recepciónkon vagy elérhetőségeink egyikén, amit a kapcsolatok menüpont alatt talál.

Dézsafürdő és szauna

 Forró vizes dézsafürdő és szauna a télikertben. Jótékony hatásairól és használatáról kérjen bővebb információt recepciónkon vagy elérhetőségeink egyikén, amit a kapcsolatok menüpont alatt talál.

Fodrászat

 A panziónkban fodrászszalon üzemel. Bővebb információért érdeklődjön recepciónkon vagy elérhetőségeink egyikén, amit a kapcsolatok menüpont alatt talál.

kérjen ajánlatot

Kérem adja meg a szükséges információkat az alábbi űrlapon.
Az űrlap elküldése után felvesszük Önnel a kapcsolatot.